אנטיביוטיקה מונורול 3 גרם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/07/2017 | 14:39 | מאת: יעקב

אימא שלי קיבלה מרופא נשים אנטיביוטיקה מונורול (אבקה) 3 גרם לדלקת בשתן. הרופא אמר לקחת שעתיים לפני האוכל אבל מאחר ואימא שלי המתינה חצי יום במרפאה - הבנתי שיש אפשרות גם לקחת שעתיים-3 אחרי האוכל?

שלום נכון

27/07/2017 | 12:05 | מאת: יעקב

הבנתי, תודה רבה. שאלה ברשותך: הבנתי שזו אנטיביוטיקה מאוד חזקה ורצוי לקחת פרוביוטיקה (יש לנו ג'ארו דופילוס) כי אחרי שעתיים אחרי המנה הראשונה אתמול היה שלשול פתאומי. היא צריכה לקבל מנה אחת נוספת של מונורול מחר - כדאי להמשיך את הפרוביוטיקה גם אחרי - במשך שבוע?

מנהל פורום רפואת נשים