חומצה פולית לפני הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/07/2017 | 22:11 | מאת: רות

שלום רב, בת 28 בריאה, אחרי 2 הריונות תקינים הוצאתי השבוע התקן תוך רחמי לא הורמונלי אחרי שנתיים התחלתי לקחת חומצה פולית בתאריך 4/5 כך שלפי ההמלצה ל3 חודשים אני אמורה לקחת עד 4/8 , הענין הוא שבינתיים במצטבר שכחתי לקחת מתוך ה3 חודשים האלו 3 שבועות לא ברצף - יומיים פה יומיים שם... האם זה קריטי ? האם יש בעיה שלא לקחתי רצוף? כי אם כן אני מניחה שעלי להשתמש בגלולות למניעה כלשהן עד שאשלים 3 חודשים מלאים... אודה לתשובתך

שלום ההמלצה היא 3 חודשים ולכן כדאי להצמד להמלצה

25/07/2017 | 19:01 | מאת: רות

אז להמשיך לקחת עוד 3 שבועות אחרי ה4/8 (תאריך סיום 3 חודשים המקורי)? ובינתיים אילו גלולות מומלצות?

מנהל פורום רפואת נשים