ציסטה בשחלה גודל 26 מ"מ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/07/2017 | 11:40 | מאת: עדן ה

אתמול עשיתי בדיקה אצל רופא נשים עקב כאבים עזים בצד שמאל בטן תחתונה ואיחור במחזור. נאמר שיש לי ציסטה בשחלה גודל 26 מ"מ ושיש סיכוי להריון. עשיתי בדיקה ביתית להריון יצא שלילי, והרופא נתן לי לעשות בדיקת דם לבדוק הריון לכל מקרה. יש לי כאבים ממש חזקים ועשיתי בדיקה דם, לדעתי זה לא הריון כי יצא שלילי בשתי בדיקות ביתיות וגם בבדיקה הוגינאלית הוא לא ראה משהו , אמר שיכול להיות שזה עדיין ממש קטן. גם לפי מה שקראתי באינטרנט זה נראה שכל האיחור במחזור בגלל הציסטה. במידה וזה אכן נכון ואין מחזור..איך מעלימים את זה? זה ממש כואב ולא נסבל.

שלום ציסטה בגוגל כזה נעלמת לבד לאחר המחזור אם יש כאבים חזקים יש לפנות לבדיקה חוזרת

24/07/2017 | 16:34 | מאת: עדן ה

אוקיי, ועכשיו יצא תשובה של בדיקת דם HCG-B Quantitative Urgent 3.0m מה זה אומר?

שלום זה לא הריון

מנהל פורום רפואת נשים