הפסקת נטילת גלולות לאחר שבוע במהלך חיבור חפיסה 2 ברצף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/07/2017 | 09:11 | מאת: שירן

שלום רב, תודה על המענה לשאלתי מאתמול, אודה מאוד לתשובתך הנוספת על מנת להיות בטוחה- אם אפסיק לאחר שבוע מתחילת נטילת חפיסה 2 ברצף זה לא נחשב לפספוס גלולות ואז אין הגנה? (כיוון שהתקיימו יחסים קודם) צירפתי בקובץ את השאלה מאתמול בתודה רבה מראש

24/07/2017 | 09:34 | מאת: שירן

ורק לצורך התזכורת...מתכוונת לפנות לאמצעי אחר ולכן לא אתחיל ליטול שוב לאחר שבוע מהפסקת הנטילה. שוב תודה...

שלום ההגנה יורדת לאחר שאת מפסיקה אז כל זמן שאת לוקחת את הגלולות אין ביוץ ויש מניעת הריון

מנהל פורום רפואת נשים