צניחת רחם לאחר לידה?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/07/2017 | 18:47 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 27 ויש לי ילד בן שנה. שוקלת 60 וגובה 1.55 החלטתי להתחיל לעשות כושר השבוע והבנתי שקשה לי לקפוץ ולעשות תרגילים מבלי להתאפק שיברח לי פיפי ( לפעמים יש טיפת בריחה). אני מודעת לבעיית צניחת רחם אז רציתי לשאול אם המצב ישתפר ככל שאעשה את הספורט? איזה טיפולים יש למצב כזה?או שזה פשוט מצב שלפעמים קורה ללא קשר להריון? אשמח אם בבקשה תפרט לי, אני רוצה ידע כללי עד שאגש לרופא הנשים. תודה

שלום קרוב לודאי שמדובר בחולשת שרירי האגן עקב הלידה כדאי לפנות לרופא שיפנה אותך קרוב לודאי לבדיקת שלפוחית השתן יש טפול ניתוחי או טפול בפיזיותרפיה של שרירי האגן

מנהל פורום רפואת נשים