איחור במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/05/2015 | 21:58 | מאת: נועה לוין

שלום, באופן כללי יש לי מחזור לא סדיר, כיום המחזור מאחר בחודש ושלושה שבועות,לאחר שהייתי בתקופת לחץ נפשי של כשבוע בשל האיחור במחזור. בדיקת הריון שלילית ובנוסף בדיקה אצל רופאת נשים על ידי לחיצה על הבטן וקביעה שאין הריון. הרופאה נתנה לי מרשם לפרוברה 3 כדורים ביום, יש לציין כי יש קרישת דם מוגברת במשפחה. השאלה שלי אם כדי לחכות באופן טיבעי או לקחת את הכדורים? האם יכול להיות שבגלל הלחץ הנפשי המחזור יגיע לאחר שלושה חודשים? והאם בלי מכשירים ניתן לשלול הריון? תודה רבה מראש!!!

שלום כדאי לקחת את הכדורים בדיקת ההריון מספיקה ולרוב לא ניתן לאבחן הריון צעיר בבדיקה גינקולוגית

שלום כדאי לקחת את הכדורים בדיקת הריון מספיקה

19/05/2015 | 11:19 | מאת: נועה

תודה רבה, אין חשש בנוגע לקרישת דם?

שלום אין חשש הכדור מכיל פרוגסטרון בלבד

מנהל פורום רפואת נשים