התקצרות המחזור והופעת וסת מוקדמת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/06/2017 | 21:40 | מאת: מיכל

שלום. אני בת 40. במשך 2.5 שנים הייתי ללא מחזור עקב הנקה משמעותית. אח"כ התחלתי לקבל ווסת מאוד מסודרת כל 30 יום ולאחרונה ירד ל 29 יום ול 27 יום. אני חייבת לציין שמעולם לא היו לי מחזורים כה קצרים. בד"כ נעו בין 32-40 יום במצב הרגיל. אני אחרי 7 לידות ב"ה. בנוסף התחלתי לסבול מידי פעם מדפיקות לב חזקות וקצת מהירות ומקשיי הירדמות קשים. האם יתכן שיש קשר בין התופעות? האם כדאי לפנות לרופאת נשים שתפנה לבדיקות הורמונליות? אני מבצעת במקביל בדיקות הקשורות ללב וגם בדיקת דם לבלוטת התריס היתה תקינה בינתיים. האם הכיוון הוא גניקולוגי או שלא קשור? תודה מראש על המענה.

שלום השינוי בוסתות הוא נורמלי ולא מצריך ברור כלשהו אין קשר לתחושות האחרות שתארת

מנהל פורום רפואת נשים