הייתכן הריון המתחיל בדימום?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/06/2017 | 14:49 | מאת: בת אל

שלום ד"ר, היית הרופא של אמא שלי, זוכרת אותך כילדה :) לא עקבתי באופן מדוייק אבל מחזור אחרון ב18 למאי, בשבוע וקצת האחרון כל מיני תסמינים, פטמות כואבות, בחילות קלות, עייפות, טעם מצחיק בפה ואקסטרא הורמונלית, אתמוך כתם חום בתחתונית, אחריו הפוגה, ורדרדות נרשמה פה ושם, הכאב בפטמות נעלם והתחלף עם מעין התכווצויות בבטן וקצת בגב בתחתון. מבחינת הדם זה לא מרגיש כמו מחזור, אין לי את הגל הזה ששוטף אותי בדרך כלל ומעיד על בוא המחזור, אין זרם, אה! כמעט שכחתי, פיפי כל רבע שעה נראה לי, מעט יוצא כל פעם אז שלשום התחזק הדימום והרגיש כמו מחזור, הבוקר אני כבר נקייה, המחזור שלי תמיד ארוך יותר.. זה קצת מוזר לי. בנוסף, יש לי ריח מוזר בתחתונים, לא רע, פשוט מרגיש שונה לגמרי, לא מגרד ולא שורף כלל. ייתכן הריון שמתחיל בדימום כזה? סה"כ יום עם כתמים ויומיים עם דימום, המחזור שלי ארוך וכבד יותר. תודה רבה.

שלום יתכן דמום בתחילת הריון כדאי לבצע בדיקת דם להריון דש לאמא

מנהל פורום רפואת נשים