הריון חדש עם בקע בצלקת ניתוחית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/06/2017 | 11:20 | מאת: שרון

שלום רב, אני שנה אחרי ניתוח קיסרי (4) אחרי הלידה התגלה כיום אחרי הניתוח נהיה לי בקע בצלקת . עד עכשיו לא טיפלתי כי לא הרשתי לעצמי להיכנס שוב לניתוח בזמן שיש ילדים קטנים בבית. השאלה שלי היא כזאת, חוששת מעוד ניתוח קיסרי שיבוא, אבל אם אני בכל אופן צריכה לעבור את ניתוח הבקע, שאלתי היא כזאת אם אכנס להריון לפני הניתוח של השבר. 1. קודם כל הריון כזה בטוח או שהוא מסכן? 2. ובמידה ואין בעיה האם כבר בזמן ניתוח הקיסרי יהיה אפשרי לעשות את התיקון בקע ? עם הרשת והכל ? תודה רבה

שלום הריון לאחר 4 ניתוחים קיסריים כרוך ביותר סכונים בלי קשר לבקע לא ניתן לבצע תיקון הבקע במהלך ניתוח קיסרי

מנהל פורום רפואת נשים