כאבים נוראיים באגן וראש המלווים בחום והפרשות חומות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/06/2017 | 02:30 | מאת: סטלה

שלום, כבר 4 ימים יש לי כאבים מאוד חזקים באגן המלווים בחום 38+ וכאבי ראש חזקים. אתמול היה לי שלשול חריף גם. הלכתי לרופא משפחה והוא קישר הכל לוירוס. השלשול נגמר, אך הכאבים רק מתחזקים ועכשיו הופיעו גם הפרשות חומות. יש לי כאבים שלא עוברים בכלל, אני לא שורדת בלי משכך כאבים. ברגע שהשםעת המשכך יוצאת, אני מקבלת את הכאבים והחום בבום מטורף ונהיה לי נורא קר. מה לדעתך זה יכול להיות ומה עלי לעשות? אני מיואשת לגמרי מכל הכאבים תודה מראש

שלום אם הכאבים בבטן תחתונה יתכן שמדובר בדלקת באגן כדאי לפנות לרופא נשים אם הכאבים בבטן מרכזית או עליונה - לרופא משפחה

מנהל פורום רפואת נשים