סקירה מכוונת אחרי סקירה מאוחרת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/06/2017 | 21:53 | מאת: מירי

הריון שני,שקיפות וסקירה ראשונה יצאו תקינות . לפני שבועיים בבדיקה שגרתית אצל רופא הנשים הוא אמר שעובר פחות חמישה ימים בגיל ולא להתרגש מזה סקירה שנייה ארבעה ימים פחות בגיל העובר ובנוסף ציין הרופא כי יש לעבור בדיקה מכוונת בגלל שהוא צפה בבית חזה צר. בנוסף ציין כי הוא לא רואה היטב בגלל בטן עבה (שלי ) שאלתי היא מה זה אומר בית חזה צר?אני במחשבות רבות מאז הבדיקה

שלום לא ברור לי למה הוא התכון אין אבחנה כזו ולא מודדים בית חזה בסקירה כדאי לשאול אותו

מנהל פורום רפואת נשים