איחור במחזור ולא הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/05/2017 | 09:56 | מאת: אפרת

שלום מאחר לי המחזור כבר שבוע המחזור מדייק לאחרונה על 30 יום אני עם התקן נחושת לפני כחודש הייתי אצל רופא הנשים במטרה להוציא את ההתקן אך ההוצאה נכשלה ואני אמורה להוציא את ההתקן בביהח בתחילת יולי. לא קיימתי יחסי מין מלאים בחודש האחרון. עשיתי אתמול בדיקת הריון ביתית ואין הריון. לא ביצעתי שינוי דרסתי בהרגלים. ולא מאוד בלחץ . מה יכול להיות ? והאם לפנות לרופא נשים יש משהו שהוא יוכל לעשות ? חוץ מבדיקת דם לשלול הריון. תודה

שלום ככל הנראה עיכוב בביוץ לא צריך להיות לחוצה ואין מה לעשות אם לא יגיע תוך שבוע-שבועיים כדאי לקבל כדורים לזרוז המחזור

מנהל פורום רפואת נשים