כאבים בורידים בעקבות לקיחת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/05/2017 | 00:29 | מאת: רוני

שלום רב, במשך יותר מחצי שנה אני לוקחת גלולות ולעיתים הרגשתי כאבים באיזור הרגליים(בעיקר בכפות הרגליים). לפני הגלולות הייתי מקבלת מחזור לרוב פעם בשלושה חודשים ורק לפני המחזור הייתי מרגישה כאב כזה ברגליים. בחודש האחרון התחלתי להרגיש כאב בורידים שברגליים וטיפה בידיים(לא בטוחה אם אותו כאב שהיה קודם). בימים האחרונים הכאבים התעצמו עוד יותר ואני ממש לחוצה(יש לציין שאני אמורה לקבל מחזור בסופש הקרוב) . אני מתכננת לעשות בדיקות דם כדי לבדוק קרישיות בדם, אבל לצערי יש לי כרגע דלקת בגרון כך שאמרו לי שלא אוכל לבצע בדיקת דם כדי לבדוק דברים אחרים עד שהדלקת לא תעבור ואפסיק עם האנטיביוטיקה. האם עדיף לי להפסיק לקחת את הגלולות ישר לאחר סוף החבילה? או להמשיך עד שאעשה בדיקות דם ואברר את העניין? ואם אפסיק האם זה ייפגע בתוצאות הבדיקות, והאם הדבר אמור לגרום לשינוי מצבי רוח? (כמו כזה כשמתחילים לקחת את הגלולות)

שלום אני לא רואה קשר לגלולות יתכנו כאבים בשוק אך לא בכפות הרגליים ולא בידיים נראה לי שכדאי להמשיך

מנהל פורום רפואת נשים