פרוברה אחרי ניתוח היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/05/2017 | 21:20 | מאת: לולי

שלום ד"ר, לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח היסטרוסקופיה ע"מ להוציא שארית הריון לאחר חודש וחצי של דימום. הרופא נתן לי מרשם של 28 יום לפרוברה * 3 פעמים ביום. ובסיום החפיסות 5 ימים פורמילוט נור. האם המינון תקין לדעתך? בנוסף, לאחר כ-4 ימים הלכתי לרופאת נשים עקב כאבים, והיא נתנה לי אנטיביוטיקה למרות, שלא היו סימנים לדלקת או עליית חום, ל-10 ימים * 3 פעמים ביום. בעוד כחודש הרופא אמר שאפשר לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית - לא חובה. האם נדרש בהכרח? תודה ושבוע מצוין!

שלום המנון נראה לי גבוה מהרגיל כדאי לשאול את הרופא למה הוא נתן למשך חודש סביר להניח שהיתה לא סיבה אפשר לדעתי להסתפק באולטראסאונד בקורת

מנהל פורום רפואת נשים