שלושה שבועות איחור במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/05/2017 | 10:36 | מאת: שירה

בוקר טוב. אני בת 25 אחרי שני לידות. לידה האחרונה לפני 10 חודשים. בריאה ולוקחת פמינט באופן קבוע. לאחר שבוע וחצי איחור ביצעתי בדיקה ביתית לגילוי הריון ויצאה שלילית. שבוע לאחר מכן ביצעתי עוד בדיקה ביתית וגם היא יצאה שלילית. לפני ארבעה ימים ביצעתי בדיקת דם לגילוי הריון והתוצאה הייתה שלילית (פחות מ2IU/L) המחזור עדיין לא הגיע ואין אפילו סימנים. התור לרופא הנשים רק שעוד שבועיים. רציתי לדעת מה הסיבות לאיחור שכזה, שהרי אף פעם לא איחר לי המחזור מלבד בהריונות. והאם יש טיפול כלשהו שאפשר לקחת לקבלת המחזור?..

שלום אני מבין שאת לוקחת פמינט ובשבוע הפסקה את לא מקבלת מחזור זה שכיח תחת גלולות בגלל שרירית הרחם הופכת דקה מאד אין צורך בברור נוסף אלא רק להמשיך את הפמינט כרגיל

מנהל פורום רפואת נשים