תנודות בכמות מי שפיר שבוע 24

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/05/2017 | 13:55 | מאת: יפעת

שלום רב לרופאים. אולי מישהו יוכל לתת לי תשובה כי אין לי כבר כוח. בת 26 שבוע 24 היום בדיוק. הריון ראשון ותקין. בשבוע האחרון עקב לחצים אדירים בבטן פניתי לשני רופאים ומיון יולדות. בכל את מהפעמים נמדדה כנות מי שפיר אחרת. תחילה 11.7 אחרי זה 12.2 ולאחר מכן 10.1 afi. כל רופא אמר לי שזה תקין. העובר נראה תקין וכו. וכן כי לא מדובר במיעוט קיצוני שיש בו לסכן את ההריון. השאלות שלי: 1. למה זה קורה ולמה יש תנודות בהפרש כל כך קצר ? 2. בשבועיים האחרונים לסירוגין יש לי פטרייה שאני מטפלת בה אבל לא מנשרי עוברת וכן בריחת שתן קלה שגם אז נדבקתי והיה בסדר. האם זה קשור לתנודות במי השפיר? 3. מה עלי לעשות כרגע ? כל הבדיקות עד כה כולל בדיקות חודשיות של שתן ודם היו תקינות. שתן, cmv וכו. האם יש סיכוי שתיוולד לי בת בריאה? תודה רבה. יפעת.

שלום אלה לא הבדלים משמעותיים בכמות המים אין קשר לפטריה יש להמשיך מעקב הריון רגיל

מנהל פורום רפואת נשים