האם יש הבדל באבחנה של הריון מחוץ לרחם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/05/2017 | 11:39 | מאת: בת

בשבוע 5 לעומת שבוע 7? האם בשבוע 7 אם לא רואים שק הריון גם נותנים זריקה או שזה כבר מאוחר מדי? אני לא רוצה לעשות 2 בדיקות אולטרסאונד גם בשבוע 5 לשק וגם בשבוע 7 לדופק כי קראתי מחקר שמדבר על נזק שנמצא בעוברי עכברים מחשיפה לאולטרסאונד....

שלום יש לבצע בדיקת אולטראסאונד לפי רמת הביתא ולא לפי שבוע ההריון לעיתים יש צורך בשתי בדיקות אם ההריון מחוץ לרחם גדול לא ניתן לתת זריקה ויש סכון יתר לפריצה של ההריון ודמום חזק ומסוכן

מנהל פורום רפואת נשים