יובש בנרתיק וירידה החשק המיני בגלל גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/04/2017 | 08:34 | מאת: מיכל

היי אשמח לעזרה. אני בת 21 וחצי לוקחת גלולות מליאן כבר שנתיים. קיימתי יחסי מין רק עם גבר אחד ותמיד בזמן האקט היה כואב לי או שלא היה לי חשק וחשבתי שזה כי אני לא נמשכת אליו. עכשיו אני יוצאת עם מישהו חדש ואני מאוד נמשכת אליו, התחלנו לקיים יחסי מין ושמצי לב שעדיין אין לי חשק והנרתיק שלי מאוד יבש מה שגורם לכאבים גם כשאני כן בקטע ורוצה להתקדם מאוד קשה לי וכואב לי. חיפשתי באינטרנט קצת ואני חושבת שיש לי חוסר איזון הורמונאלי. קבעתי תור לרופא נשים אבל זה רק בעוד חודש אז רציתי לדעת בינתיים אם אפסיק עם הגלולות יכול להיות שזה ישתפר ותחזור לי הרטיבות והחשק המיני? כמה זה נורא להפסיק עם הגלולות ולהסתמך רק על קונדומים? אני מרגישה לא מוגנת ככה.. תודה רבה מראש

שלום בהחלט יתכן שהגלולות גורמות לכך כדאי להפסיק ולראות אם יש שפור היעילות של הקונדום פחותה יחסית לגלולות

מנהל פורום רפואת נשים