חשש להיריון בגלל ששחכתי גלולה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/04/2017 | 01:58 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 17 והתחלתי לקחת גלולות לפני מספר חודשים. למרות הגלולות תמיד התחלתי לקבל מחזור בערך בגלולה הלבנה השנייה. לפני מספר שבועות שחכתי גלולה אחת (יותר מ24 שעות איחור) ולכן דילגתי עליה והמשכתי כרגיל קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה אחר ועכשיו אני לקראת סוף הגלולות הלבנות ועוד לא קיבלתי מחזור אני מאוד פוחדת שאני נכנסתי להיריון, עליי לדאוג? מה כדאי לעשות??

שלום כששוכחים גלולה יש סכון להריון אם לא תקבלי כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים