ביוץ מאוחר/ביוץ שלא מופיע

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/04/2017 | 13:03 | מאת: לירון

היי דר' אשמח לעזרתך. אנחנו מזה 4 חודשים מנסים להיכנס להריון. אני יודעת שזה זמן די קצר,אבל כל חודש מרגיש כמו שנה. אני בת 28, לא היסטוריה של הריונות/הפלות. המחזור האחרון שלי חל ב23.4 ובבדיקות ביוץ ביתיות שערכתי החל מיום 10 למחזור ועד היום יצאו שליליות. ואני קצת אובדת עצות, איך זה יכול להיות? האם ביוץ יכול לאחר או פשוט לא להגיע? מציינת שזה החודש הראשון שאני נעזרת במקלונים לבדיקת ביוץ בחודשים שלפני כן פשוט ספרתי 14 יום מיום המחזור ופשוט התמקדנו ב3 ימים שסביב התאריך. מה אתה ממליץ לעשות/לבדוק ?

שלום יתכן ביוץ מאוחר או העדר ביוץ אני מציע להמשיך לנסות עוד כמה חודשים ואם לא תהרי-לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים