שכחת גלולה ודימום שבוע מוקדם יותר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/04/2017 | 15:39 | מאת: אור

היי, ביום שישי בערב שכחתי לקחת גלולה, בשבוע השלישי לחפיסה. (זו הגלולה היחידה שנשכחה בחפיסה זו). בשבת בערב לקחתי שתי גלולות במקום. אני אמורה לקבל מחזור ביום חמישי הקרוב. אני לוקחת כבר 7 שנים גלולות ומאז ומתמיד המחזור היה מדויק כמו שעון. עם זאת, אתמול אחה"צ (לפני לקיחת הגלולות) החלו לי דימומים בצבע אדום-חום, לא נראים כמו מחזור ולא באותה הזרימה הרגילה. נמשכים גם היום.. מה זה יכול להיות? והאם מוגנת?

שלום הדמום נובע מזה ששכחת גלולה את לא מוגנת עד סוף החפיסה

04/04/2017 | 10:41 | מאת: אור

והאם למרות הדימום הקל המחזור יגיע כרגיל ביום חמישי? השאלה היא איזה מדד יש לי כדי לדעת שאני בטוחה... תודה

מנהל פורום רפואת נשים