שאלה אישית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/03/2017 | 00:07 | מאת: מישהי

בחודש האחרון יוצא לי גזים מהפות... ויש לי ריח לא טוב זה הגיע למצב שאני ממש נודפת ריח. אני מריחה את עצמי ויש ריח רע (מריחה את האוויר.. אני לא מתאמצת כדי להריח את עצמי)... וגם מאוד מגרד לי האזור.. לא רק בפות עצמו אלא גם בעור שבין הרגליים שקרוב לאזור. אנא עזור לי. לא מעוניינת לפנות לבדיקה אני ביישנית... תודה!

שלום לצערי אני לא יכול לעזור לך בלי בדיקה ככל הנראה מדובר בסוג של דלקת שדורשת אבחון וטפול

30/03/2017 | 23:03 | מאת: מישהי

מאוד מאוד יעזור אם תכתוב לי משחה/תרופה שלא דורשת מרשם או שלא מחייבת בדיקה כדי לקבל אותה ושגם לא מזיקה במידה וזו לא התרופה הנכונה. בבקשה תבין שיש דברים שקשה לי להתגבר עליהם.. ומהצד השני- קשה לי עם הבעיה. אשמח לעזרה

מנהל פורום רפואת נשים