דימום בביוץ בפעם הראשונה בחיי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/03/2017 | 13:53 | מאת: גילת

שלום רב בת 45 בריאה . נטלת רסיטל 40 מ"ג . הביוץ האחרון לפניי מספר ימים לווה בדימום קל והפרשה דמית , זו בפעם הראשונה בחיי . הביוץ היה ביום חמישי ועדיין ישנה הפרשה דמית . האם זה תקין ? מדוע זה קורה ומדוע זה התחיל ? יש לציין שהייתי ביום חמישי אצל רופא הנשים לבדיקה השנתית והבדיקה הייתה תקינה לחלוטין ( שחלות רחם) PAP תקין . תודה מראש על המענה

שלום לא סביר שזה בגלל ביוץ אם הדמום נמשך כמה ימים אולי מהבדיקה? אני מציע לחזור לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים