זריקת דו פרוברה למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/03/2017 | 15:27 | מאת: נטע

שלום , עשיתי שלוש זריקות למניעת הריון , בחודש דצמר שנה שעברה אחר כף בחודש מרץ והאחרונה בחודש יוני האחרון . בחודש יוני האחרון עשיתי אחרונה כיוון שאני רוצה להיכנס להריון . בוודאי הייתי מוגנת עד ספטמבר . ומאז אני מנסה להיכנס להריון ועדיין לא מצליחה . חזרה לי וסת סדירה . לפני הזריקות הייתי נכנסת להריון מהר יחסית . יש לי ילדים . האם אחרי הזריקה לוקח זמן להיכנס להריון ? מנסיונך כרופא כמה זמן לוקח אחרי הזריקה להיכנס להריון ? האם בגיל שלי 39 לוקח יותר זמן להיכנס להריון ועוד שלקחתי זריקות . מתי הגוף חוזר לפוריות אחרי הזריקה ? האם זה פגע לי בפוריות שלוש הזיקות שעשיתי ?

שלום יכולת הפיריון יורדת משמעותית בגיל 39 ללא קשר לזריקות תוך חצי שנה לאחר הזריקה האחרונה הפעילות השחלתית חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים