פספוס גלולה יום אחרי קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/03/2017 | 13:42 | מאת: אני

צהרים טובים, קיימתי יחסי מין לא מוגנים ביום שבת האחרון ואתמול (יום ראשון) שכחתי גלולה. לקחתי אותה עכשיו באיחור של מעל 12 שעות (והיא הגלולה החמישית בחפיסה). האם יש סיכוי שנכנסתי להריון? מה מומלץ לעשות כעת? תודה רבה.

13/03/2017 | 14:11 | מאת: אני

אציין שבלא מוגנים הכוונה היא ללא קונדום או אמצעי מניעה נוסף פרט לגלולות שנטלתי באותה העת (את גלולות 1 עד 4 לקחתי כמו שצריך).

שלום אכן יש סכון להריון אין מה לעשות

שלום יש סכון להריון אין מה לעשות

14/03/2017 | 13:35 | מאת: בהמשך לעניין פספוס הגלולה - דחוף....

גם אני שכחתי גלולה לפני יומיים ובבית המרקחת המליצו לי על גלולה בשם אלה שמגנה עד 5 ימים אחרי וההשפעה שלה גדולה יותר. האם להשתמש בה????

מנהל פורום רפואת נשים