היי עשיתי לא מזמן בדיקה מכיוון שנהיה לי ריח חריף וצריבה בעת מתן שתן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/03/2017 | 02:31 | מאת: יפית

היי קיבלתי את התוצאות מעבדה שעשיתי , אשמח לפירוט מה הבדיקות אומרות והאם הן תקינות . הבדיקה CHLAMYDIA TRACH-PCR תוצאהDetected תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה NEISSERIA GONOR-PCR תוצאה Not Detected תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה M.HOMINIS-PCR תוצאה Detected תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה M.GENITALIUM-PCR תוצאה Not Detected תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה TRICHOMONAS VAG-PCR תוצאה Not Detected תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה UREA.UREALYTICUM-PCR תוצאה Not Detected תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה UREA.PARVUM-PCR תוצאה Detected תוצאה לעומת טווח הנורמה

שלום נמצא זהום בכלמידיה כדאי לפנות לקבלת טפול

מנהל פורום רפואת נשים