האם יש סיכוי שאני בהריון?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/02/2017 | 20:01 | מאת: דניאל

שלום, אני בת 18, לוקחת גלולות יאז כבר מספר רב של חודשים, לאחרונה המליצו לי לקחת שלושה חפיסות רצופות ובחפיסת השלישית לקחת את הכדורים הלבנים על מנת לקבל את המחזור. קיימתי יחסי מין בשבוע האחרון של החפיסה השנייה (שלא היה הפסקה בינהם) והוא גמר בתוכי. אובחנתי לאחרונה עם דלקת בדרכי הנשימה אבל ביומיים האחרונים אני נמצאת עם בחילות בדרך כלל בערב. האם יש סיכוי שזה הריון? או שזה יכול להיות בגלל הדלקת או התרופות?

שלום לא סביר שזה הריון אבל את יכולה לבצע בדיקת הריון וכך לדעת

מנהל פורום רפואת נשים