מחזור באמצע לקיחת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/02/2017 | 17:35 | מאת: טוהר

היי, אני נוטלת גלולות כבר חצי שנה, התחלתי בגלולות זואלי כחודש ואז החליפו לי מפני דימום בלתי פוסק כחודש שלם, החליפו לי לגלולות יאז פלוס שכחמישה חודשים לא הייתה בעיה איתם, קיבלתי מחזור בזמן הנכון החודש אך שבוע לאחר שנגמר המחזור( ניתן לציין שהמחזור שלי ארוך כשבוע-שבוע וחצי -תמיד היה ארוך, ומלווה בכאבים) שוב קיבלתי מחזור שוב לשבוע ובנתיים יום ששבוע הבא כבר השבוע שגל הגלולות שאני אמורה לקבל מחזור כך שהיום יום חמישי שביום ששני כבר אני אמורה לקבל מחזור על פי חבילת הגלולות ומתחילה לנטול את הארבע גלולות שבהם מקבלים מחזור, כרגע אני מאוד חושבת משום שבגלילות זה לא אמור לקרות ומשום שני שבוע כן שבוע לא במחזור וחוששת להפסקת המחזור ליום ולקבל שוב בזמן הגלולות הלבנות שזה עוד פחות משבוע, צריך לציין שאני חיילת וקבעתי תור לרופא נשים וביטלו לי אותו וכרגע אין תורים כל שאין לי מה לעשות, אשמח לתגובה בהקדם

שלום אם נטלת את הגלולות סדיר ולא שכחת אף גלולה כדאי לפנות לרופא להחלפת גלולות

מנהל פורום רפואת נשים