גלולות פמינט נגד הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/02/2017 | 07:14 | מאת: אופאל

שלום, אני אופאל בת 23. התחלתי ליטול גלולות פמינט בערך כשבוע(מעט יותר). המחזור שלי אמור להיגמר לאחר שבוע, אך לא כך קרה. הוא ממשיך כבר שבוע ימים אחרי. אומנם הכמות היא באמת קטנה אך הוא עדיין ממשיך. זה אומר שהגלולות לא מתאימות לי ואני צריכה להחליפן? בנוסף, הבנתי שניתן לבצע בדיקות דם וכך לגלות איזה גלולות מתאימות לי. האם זה נכון? במידה וכן, האם זו בדיקת דם ספציפית? או פשוט לעשות בדיקות דם כלליות ולגשת איתן לגניקולוג? הלכתי לגניקולוג והוא אמר לי שזה עניין של הסתגלות הגוף לכדורים וזה אמור לעבור עד 6 שבועות. אם לא עבר אחרי 6 שבועוץ רק אז לגשת שוב לגניקולוג. מה נכון?

שלום הגינקולוג שלך צודק - הדמום הוא תופעה רגילה בחודש הראשון של הגלולות וזה יחלוף בחפיסה שניה או שלישית אין צורך בבדיקות דם

מנהל פורום רפואת נשים