כאבים לאחר בדיקת pap

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/02/2017 | 22:03 | מאת: שירי

עברתי לפני כשבועיים בדיקת פאפ בפעם הראשונה. הבדיקה עצמה כאבה לי ואחריה הרגשתי סחרחורת וחולשה, ירד לי הלחץ דם וממש הרגשתי שאני עומדת להתעלף. זה קורה לי גם לאחר בדיקות דם ולכן לא יחסתי לזה כל כך חשיבות. לאחר הבדיקה הרגשתי מן דקירות חדות באיזור הרחם, קראתי שזה טבעי אבל הדקירות שוב הולכות וחוזרות. מה זה יכול להיות? זה הגיוני שזה עדיין מהבדיקה עצמה? חשוב לי לציין שבבדיקה הגיניקולוגית הכללית הכל היה תקין. תודה.

שלום אני לא רואה קשר לבדיקת הפפ אם זה נמשך כדאי לפנות לבדיקה חוזרת

13/03/2017 | 11:28 | מאת: מישהי

היי הכאבים עברו לך? עשיתי בדיקת פאפ ביום שישי ויש לי גם כאבים ודקירות? תודה

מנהל פורום רפואת נשים