איחור ההופעת מחזור החודשי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/02/2017 | 21:30 | מאת: בת שבע

המחזור החודשי מאחר שבוע וזאת בשונה מהפעמים הקודמות שהמחזור מדייק מאוד. קיבלתי תוצאה חיובית בבדיקת ביוץ ביתית במועד המשוער - לפני כשלושה שבועות. עם זאת, ברור שאני לא בהריון, מכיוון שביום שלישי השבוע עשיתי בדיקת דם של בטא והיא היתה שלילית (קטן מחמש). יש לציין שבמחזור הקודם עברתי הפלה טבעית מוקדמת (הדימום הופיע כשבועיים אחר הביוץ במועד המחזור החודשי). בדיקת הבטא שעשיתי השבוע היא חלק ממעקב לירידת שיעורי ההורמון. האיחור במחזור מטריד אותי, ורציתי לשאול איזה הסבר יכול להיות לכך?

שלום אחור בביוץ היא הסיבה לאחרו במחזור אחור של שבוע אינו משמעותי

מנהל פורום רפואת נשים