אודה לעזרתך בנושא הנ"ל

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/01/2017 | 10:40 | מאת: אני

היי, אני סובלת כבר תקופה ארוכה של כחצי שנה מאי נוחות, הפרשות, גרד וריח לא נעים. ביקרתי כמה פעמים אצל הרופא שלי שטען תחילה כי מדובר בדלקת ורשפ לי את הטיפול CLOTHTREE למשך שלושה ימים. התופעות לא עברו לי וחזרתי על אותו טיפול במשך 4 פעמים (במרשם רופא כמובן) שלא עזרו לי. לאחר הטיפולים הרופא שלח אותי לבדיקה ואגינלית אשר קבעה שאין לי זיהום, פטרייה, קנדידה או דלקת וטען שאין מה לעשות בעניין. יש לציין כי זה מאוד מטריד ולא נעים, לא יכול להיות שאין מה לעשות בנושא. מעבר לכך, יכול להיות שאכן מדובר במשהו חולף? עברה חצי שנה!!! התחלתי לקחת פרוביוטיקה וקבעתי תור לרופאה אחרת. התור בעוד כשבועיים ורציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לנסות לפני. דבר נוסף שיש לציין.. הופיעו לי פצעים לבנים על גבי השפתיים החיצוניות. גם לגביהן הרופא אמר שאין לי מה לדאוג. מאוד מודאגת!! אודה לעזרה

שלום אני לא יכול לעזור בלי בדיקה נשמע כמו דלקת אבל צריך לבדוק

מנהל פורום רפואת נשים