כניסה להריון עם גלולות סרזט

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/01/2017 | 10:54 | מאת: רויטל

שלום, אני 3 חודשים לאחר לידה (הריון ראשון תקין ולידה וגינלית תקינה). לאחר משכב לידה התחלתי לקחת גלולות סרזט כי הנקתי ולאחר התחלה החפיסה השנייה קיימנו יחסים. באמצע החבילה של הסרזט חזרתי לגלולות הקודמות (פמינט) לאור דימומים חוזרים. בשבוע האחרון התחילו לי בחילות ממש כמו בתחילת ההריון. קצת חוששת מהריון נוסף כי לקחתי את הגלולות ולא פיספסתי אבל אולי לא באותה השעה. האם עליי לבצע בדיקת הריון? או לחכות עד לשבוע ההפסקה בפמינט לקבלת וסת ורק במידה ויהיה איחור לבצע בדיקה? אני בלחץ עצום. אשמח לתשובה מהירה. תודה.

שלום אם יש אחור כדאי לבצע בדיקת הריון פמינט לא מתאימות אם את מניקה

מנהל פורום רפואת נשים