דימום חזק בזמן יחסי מין .וקצת בלי קשר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/01/2017 | 08:34 | מאת: לי

היי.אני כבר 3 חודשים מדממת המון בזמן קיום יחסי מין וגם קצת בין לבין .הפסקתי לפני חצי שנה גלולות המחזור מגיע בזמן .הרופא מצא פצע בצוואר הרחם חשב שהדימום משם עברתי צריבה בלייזר .אחרי חודש וחצי ששמרתי על הוראות הרופא שבתי לקיים יחסים ועדיין שוב דימומים חזקים.עשיתי ביופסיה ותקין .היסטרוסקופיה והרופא אמר שהכל תקין שחלות רחם ..לא יודע ממה נובע הדימום .נתן לי כדורים cerazette שאמורים להפסיק דימום בנתיים לוקחת כבר 3 שבועות ובלי קשר לסקס כל יום מדממת קצת .מתוסכלת וגם הבן זוג כמובן .מה לעשות עוד??

שלום המתיני לחפיסה שניה של סרזט בדכ הדמום חולף בחפיסה שניה הייתי מציע לפנות לבדיקה חוזרת ולבצע שוב את הברור כולל פפ וקולפוסקופיה

מנהל פורום רפואת נשים