דימומים קלים, ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/01/2017 | 16:39 | מאת: מ.

שלום דר', אני בת 40, קבלתי מחזור רגיל החודש, הוא התמעט כרגיל, הפך כהה, כאילו נגמר, אך פתאום שוב החל מחזור. כלומר אני רואה דם טרי על התחתון. בכמות מועטת. זה כבר 10 ימים אחרי תום דימום המחזור. עוד מעט אקבל שוב:(. מה זה? למה זה קורה לי? הייתי במקרה אצל גניקולוג לפני 4 חודשים, לביקורת, הוא עשה לי א. ס. והכל היה בסדר!מה עושים? לחכות לדימום הוסת שיגיע ולקוות שבנגלה הבאה יהיה טוב? אנחנו מנסים להכנס להריון, ושוב חודש נוסף חלף בלי שננסה:(. באסה. לסיועך נודה!!!

שלום כנראה שינויים הורמונלים אבל כדאי לפנות שוב לבדיקה וברור

מנהל פורום רפואת נשים