כאבי מחזור ודימום בזמן לקיחת גלולות מינס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/12/2016 | 15:25 | מאת: מינס

היי, אני נוטלת גלולות מינס באופן קבוע. כרגע אני כבר במהלך חפיסה שניה שלוקחת ברצף (לא עשיתי הפסקה החודש). לפני כמה ימים הרגשתי כאבי בטן שהרגישו כמו כאבי מחזור. היום בבוקר ראיתי הפרשות חומות כאלה, כמו דימום קל. לא פספסתי אף גלולה, כן היתה גלולה אחת שלקחתי אחרי 5 שעות בערך מהשעה הרגילה אבל לפי מה שכתוב בעלון למשתמש זה תקין כל עוד לא עברו יותר מ 12 שעות. חוץ מהמקרה הזה יש לי לפעמים סטיות של כשעה, אבל מאוד משתדלת לקחת בשעה קבועה. השאלה אם הדימום והכאבים לא מצביעים על ביוץ או על בעיה ביעילות של הגלולה? אני מאוד לחוצה ומתלבטת אם יש צורך בפוסטינור. תודה רבה!!!

שלום הדמום ככל הנראה נובע מנטילה רצופה של הגלולות ההגנה נשמרת ואין צורך בפוסטינור כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים