מוטרדת מאוד ועובדת עצות השמח עם תענה לי ותודה לך מראש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/12/2016 | 00:00 | מאת: שלום וברכה

ערב טוב, אני ב 14/2 יהיה בת 40 אני נשואה פלוס 2, והמחזור שלי מעולם לא היה סדיר, שאלתי היא כזאת, קיבלתי ווסת ב 30/10 והיום 23/12 ועדיין לא קיבלתי עשיתי כבר 4 בדיקות ביתיות וכולן יצאו שליליות, שאלותיי הן: אם יש הריון מחוץ לרחם הבדיקה הביתית תראה שלילי? האם כשיש הריון מחוץ לרחם מפסיק הווסת? אני שואלת שאלות אלה כי לפנה שהתרחשה תופעה זאת הייתי עם בעלי ולכן זה מעט מפחיד אותי שזה לא הריון מחוץ לרחם

שלום אם הבדיקה שלילית זה שולל גם הריון מחוץ לרחם כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים