האם לקחת את הגלולה של היום שאחרי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/03/2015 | 12:02 | מאת: אולה

שלום אני בת 23, בחבילת הגלולות הקודמת פיספסתי יום (לקחתי את הגלולה באיחור של כמה זמן אחרי 12 שעות ) אך המשכחתי את החבילה עד סופה. התחלתי כבר חבילה חדשה מעל לשבוע, וקיימתי יחסים לא מוגנים. האם שכיחת הגלולה בחבילה הקדמת יכולה להשפיע על אפשרות להריון? האם כדאי לקחת את הגלולה של היום שאחרי. תודה

שלום הגלולה שאחרי יעילה רק 72 שעות אחרי היחסים הלא מוגנים ולכן ברור שאין טעם לקחת כעת את מוגנת הכל מקרה בחפיסה הנוכחית

מנהל פורום רפואת נשים