קרע בגיד השרוול המסובב בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

07/04/2011 | 19:26 | מאת: יצחק

פגעתי בתאונת עבודה בכתף יד ימין הדומיננטית שלי, בעקבות הפגיעה ניקרע לי הגיד/ השרוול המסובב סופרספינטוס באופן מלא, פניתי לביטוח הלאומי בתביעה לנכות, איזה סעיף עלי לתבוע, סעיף 41,/ד - מגבלת טווח התנועה של הכתף או סעיף 42/1 - פציעת שריר הכתף הסופרספינטוס

כל אחד מהסעיפים יכול להיות רלבנטי. תלוי בממצאי בדיקתך הגופנית . מציע לפנות לאורתופד לקבלת חוות דעת

08/04/2011 | 14:48 | מאת: יצחק

תודה, אבקש להבין האם יש הבדל בין קרע בגיד הסופרספינטוס לבין קרע בשריר הסופרספינטוס, האם זה אותו דבר ואם לא מה ההבדל?

מנהל פורום אורתופדיה - כללי