בעיטות בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

31/10/2016 | 13:53 | מאת: יעל

שלום, יש לי תופעה מוזרה בזמן האחרון.. קורה לי כמה דקות ביום שאני מרגישה ורואה משהו זז בירך (בחלק שמעל עצם התאומים). זה ממש דופק ורואים את זה כלפי חוץ.. משהו זז שם במשך כמה דקות. ממש כמו בעיטות של עובר רק בירך. אם מסתכלים הירך ממש זזה.. קשה לי להסביר את עצמי. מקווה שהבנת. מה זה יכול להיות? זה לא כואב לי רק מוזר מאוד.

יתכן שמדובר בפסיקולוציות- תנועות לא רצוניות, של חלקי שריר. בדרך כלל לא קשור למחלה מסויימת . אם התופעה לא חולפת - מציע לפנות לרופא.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי