כאבים בלתי פוסקים בצדי הירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

07/08/2016 | 10:28 | מאת: שוקי .צ

ד"ר בשוראי שלום,אני בן 77,בריא,אין לי עודף משקל ומתעמל כל יום כ 45 דקות . מזה כמה שנים אני סובל מכאבים בצדי הירכיים,(יותר בצד שמאל) .הכאבים מופיעים בזמן עליה במדרגות, בזמן שכיבה על הצד, ובזמן קימה ממצב כריעה . רופא קבע שיש לי בורסיטיס טרוכנטרית ,נתן לי כדורי אטופן ללא שיפור. לפני כ 5 חודשים קיבלתי זריקה בצד שמאל, הכאב נעלם, אך חזר כעבור חודשיים. מה עוד ניתן לעשות

11/08/2016 | 10:46 | מאת: שוקי .צ

במסגרת ההתעמלות היומית אני מבצע בין היתר תרגילים אלה : 1.שכיבה על הגב וקירוב הברכיים לכיוון הראש -60 פעם. כריעה וקימה({שכיבת צפרדע}-20 פעם. שאלתי : האם יתכן שתרגילים אלו גרמו לנזק ולכאבים הנלוים ? האם להמשיך בכך ?

טיפול ב PT , הזרקה נוספת יכולים לעזור. בהחלט יתכן שהתרגילים שאתה מבצע גורמים להחמרת המצב.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי