לאחר צילום mri לקרסול .

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

07/07/2016 | 19:25 | מאת: עמי.

שלום שנה וחודשים לאחר שבר ללא תזוזה בטלוס לאחר המשך כאבים תתי פריקה ספונטניים ורגישות בקרסול נשלחתי לבצע צילום mri ולהלן התוצאות העיקריות: 1.נוזל בכמות מועטה בהיקף גיד הטיביאליס האחורי. ללא שינויים טנדינוטים משמעותיים לאורכו. 2.קים אוס נביקולרי אקססורי . בצקת קלה מאד של לשד העצם בו. 3.הרצועה הדלטואידית מעט בצקתית ובלתי סדירה. ללא קרע מלא. אשמח לדעת מה המשמעות באופן כללי של התוצאה? ומה זה אומר ללא קרע מלא שיש קרע חלקי? תודה מראש.

ישנם נזקים שנשארו לאחר החבלה . מציע לחזור לאורתופד ששלח אותך לבדיקה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי