מותר להתאמן בחדר כושר עם דורבן?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

05/07/2016 | 15:29 | מאת: אמיר

יש לי כבר כשנתיים דורבן ב 2 כפות הרגליים. לפני כשנה עברתי פיזיורתפיה שעזרה לי במעט.. ומאז אני חי פשוט עם הכאב. הכאב מתבטא אחרי השינה ואחרי ישיבה ממושכת. בשאר הזמן אין לי כאבים. האם אני יכול להירשם למכון כושר? האם אימון בחד"כ עלול להחמיר את הבעיה? תודה רבה

חבל שהחלטת להתרגל לכאב במקום לקבל טיפול . ניתן בהחלט לעזור לך. גש לאורתופד. ניתן בהחלט גם להרשם ולהתאמן בחדר הכשר . אם תתאמן בפעילות הנושאת משקל על הרגליים סביר שיתגברו הכאבים .

מנהל פורום אורתופדיה - כללי