ראיון אישי - 5 שאלות קצרות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

08/06/2016 | 11:02 | מאת: עדי

היי, אני מלמדת ילדים במסגרת חוץ בית ספרית, וכעת נדרשו הילדים לבצע מחקר שמעניין אותם ולבחור דרך לגלות את התשובות לשאלות שלהם. אחד הילדים בחר לעשות על שלד האדם ויש לו מספר שאלות על עצמות שמעוניין להעביר לרופא. אשמח אם תוכל לענות על כך: 1. האם אפשר לחיות בלי עצם? 2. איזה עצמות אי אפשר לחיות בלעדיהן? 3. האם יש תחליפים לעצמות שיש בגופינו? 4. מה התפקיד שיש לעצמות? 5. האם לכל בני האדם יש אותה כמות של עצמות?

כל ספר לימוד בביולוגיה העוסק בגוף האדם , כולל אלה המיועדים לבית הספר היסודי יתן תשובה לרוב השאלות.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי