כאבים ונפיחות בעצם הבריח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

03/06/2016 | 00:10 | מאת: אא

שלום דוקטור יש לי שאלה שמטרידה אותי נורא ליפני יומיים שמתי לב לנפיחות קלה מעט מתחת לעצם הבריח השמאלי שלי לא ממש ניתן לראות אך במגע זה מורגש הרופא שלך אותי לus רקמות רכות מב שממש מטריד אותי זה שאחותי קבלה סרטן בבלוטת הלימפה מעל עצם הבריח אומנם אצלי הכאבים והמעט נפיחות היא מתחת ולכן אינני יודעת אם זה קשור ל לימפה אשמח לדעת תשובה בקרוב כי התור יקח זמן ואם זה לא קשור אז מה יכולה להיות סיבה לכאבים מתחת לעצם הבריח תודה ולילה טוב

מציע לבצע את ה US . גם צילום של עצם הבריח נחוץ. לאחר ביצוע הבדיקות לגשת לרופא.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי