גולה בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

16/05/2016 | 18:52 | מאת: קרן

אני ממש לא בטוחה שזה הפורום... אם לא, אשמח אם תאמרו לי באיזה תחום זה. אני עושה המון נסיעות באוטובוסים כבר הרבה שנים והייתי יושבת/ישנה הרבה בתנוחה שהרגליים מקופלות ונתמכות בכסא שלפניי, וכך גם הגב קצת עקום ולא על המשענת שלו. לפני יותר מחצי שנה התחיל להיות לי כואב לשבת בתנוחה הזו ושמתי לה שגדלה לי גולה כזו בעצם הזנב.. קצת מעל פי הטבעת. התעלמתי מזה והפסקתי לשבת ככה. הגולה לא הבריאה אלא להיפך, היא מתנפחת לי מידי פעם, שורפת מאוד ויורד ממנה לפעמים דם. אני אשמח לדעת אם זה קשור לישיבה שלי. ואיך אני יוכל לתקן את זה? נ.ב. אני מתביישת לפנות פיזית לרופא.

לפי התיאור נראה שמדובר בפילונידל ציסט. אין לך מנוס אלא לפנות לרופא בתחום הפרוקטולוגיה. הבושה לא תרפא אותך.

17/05/2016 | 21:36 | מאת: קרן

תודה על התשובה. האם הפילונידל ציסט נגרם כתוצאה מישיבה לא נכונה? האם יש משחה בלי מרשם רופא שיכולה לעזור לי לרפא את הפצע? לא חייב שתרפא לגמרי, לפחות שלא ישרוף ויגרד... אני ממש סובלת בזמן האחרון. אני מבינה שהבושה לא תרפא אותי אבל עדיין מתביישת זה ממש במקום מוצנע... תודה לילה טוב

מנהל פורום אורתופדיה - כללי