קרע בגידי הכתף-דחווווף!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

24/04/2016 | 22:50 | מאת: שירי

שלום רב, אמא שלי (61) כבר שנים חיה עם אבחנה של קרע מלא בגידי הכתף כתוצאה מנפילה. בשבוע האחרון המצב הוחמר והיא עם כאב בלתי יתואר. מומחה לכתף שלח אותה לסיטי על מנת לשלול נזק צווארי אבל תור המעקב שנקבע לה הוא רק בעוד כמה שבועות והיא בסבל לא נורמלי גם לאחר לקיחת תרופות ןמשככי כאבים. ניסיתי ליצור קשר עם אותו מומחה אבל אין אצלו מענה, כנראה בשל החג. את הסיטי שעברה היא לקחה לרופא המשפחה ששלל נזק צווארי ושלח למיפוי עצמות (שוודאי ייקח שבועות נוספים של המתנה. מה ניתן לעשות באופן מיידי??? למי כדאי לפנות? באיזה בי"ח יש מרפאה אורטופדית טובה ומרפאת כאב???? תודה מראש על העזרה.

ניתן לקבל מרופא המשפחה תכשיר טוב נגד כאבים, ממליץ להגיע לאורתופד בהקדם. מרפאות טובות יש בבתי חולים וגם בקהילה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי