כאבים עזים באזור עצם הזנב בהריון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

27/02/2016 | 17:54 | מאת: קטיה

שלום, אני בשבוע 17 להריון, מזה כחודשיים עם כאבים עזים בעצם הזנב המקרינים לכיוון שמאל. הכאב תלוי בתנועה או עם אני מרימה משהו כבד. לפעמים כשאני מתיישבת על הריצפה לשחק עם הבת שלי, אני לא מסוגלת לקום ולהזיז את עצמי מרוב שהכאב חזק. הייתי אצל אורתופד שאמר שיכול להיות שזו דלקת אבל לא ניתן לתת טיפול בגלל ההריון ואי אפשר לעשות צילום. רופא הנשים אמר שאין קשר להריון. אני סובלת מכאבים כבר חודשיים, צולעת מדי פעם ולא יכולה להרים את הבת שלי בגלל הכאבים. לא מסוגלת יותר וחייבת טיפול, האם יש אורתופד שתוכל להמליץ עליו? האם יש מה לעשןת? השבועות עוברים והבטן גדלה ויהיה עומס יותר גדול ...

מציע לגשת שוב לאורתופד. נדרשת הערכה נוספת, הכוללת בדיקה גופנית של הגב והאגן.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי