יוני נתניהו 30 גבעת שמואל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

07/04/2011 | 16:08 | מאת: מירי מונדרי

רגלי מגובסת בגלל שבר בפיקה ללא תזוזה.ביום ראשון שלפני החג אני טסה לחו"ל בערב.ביום זה ימלאו חמישה שבועות פחות יומיים לגבס. שאלתי היא האם כדאי לעשות צילום בבוקר זה ואם יש איחוי להוריד את הגבס? כי אני חוזרת רק אחרי כל החג או לחכות בסבלנות ולנסוע עם הגבס שזה בכלל לא פשוט?

האופציות שאת מעלה הן סבירות. כדאי לדון עליהן עם האורתופד שמטפל בך. הערה כללית - גם אם יורד הגבס טרם נסיעתך לחו"ל את עדיין לא כשירה לפעילות יום יומית - נחוצה תקופה מסויימת של שיקום ב PT בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיה - כללי