איחוי שבר בבסיס מסרק שלישי בכף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

08/11/2015 | 19:42 | מאת: ג'ון

לפני כ- 6 שבועות נגרם לי שבר בבסיס עצם המסרק השלישי בכף רגל ימין. השבר אובחן בעקבות צילום רנטגן שעברתי בבית החולים. טופלתי בחצי גבס ולאחר מכן במגף אורתופדי. בעבור כחודש מאירוע השבר עברתי בדיקת ct. פענוח הבדיקה התקבל לאחר כ- 20 ימים ובו נרשם: מודגם שבר ללא תזוזה משמעותית בבסיס עצם המסרק השלישית... תפיחות קלה של רקמות רכות באזור השבר. האם המשמעות של הפענוח היא שהשבר לא התאחה? האם הבדיקה מציגה את מצב איחוי השבר? מה המשמעות של תפיחות ברקמות הרכות ומה דרכי הטיפול?

אין כל התייחסות לנושא של חיבור השבר בציטוט שהבאת. רנטגנטולוגים עושים זאת לעיתים. מציע לגשת לביקורת אצל האורתופד ששלח אותך ל CT עם הדיסק של ה CT .

מנהל פורום אורתופדיה - כללי